Huur een camper in slechts 3 stappen

Kies het gewenste model
Controleer beschikbaarheid
Doe de aanvraag

Verhuur

Wilt u een keer ervaren hoe het is om met een camper op vakantie te gaan of twijfelt u misschien over de aanschaf van een camper? Het huren van een camper kan hierin oplossing bieden.
U kunt dan in alle rust ervaren hoe het is om met een camper te rijden en om in te verblijven.

Op deze pagina kunt u een keuze maken uit ons aanbod campers die beschikbaar zijn voor de verhuur. U kunt ook vrijblijvend contact opnemen en wij begeleiden u dan graag in de keuze voor de juiste camper.

Klik hier voor onze huurvoorwaarden (PDF)

Rexim hanteert per seizoen andere weekprijzen.
Op dit moment hebben wij 8 campers voor verhuur beschikbaar. Bekijk ze hieronder:Een camper huren

Heeft u altijd al eens willen ervaren hoe het is om met een camper op reis te gaan en die vrijheid en onafhankelijkheid te ondervinden waar u zo van droomt dan kunt bij ons uw eigen camper huren. Zo ontdekt u in uw eigen tempo het plezier van op pad te zijn en toch alle praktische zaken comfortabel onder handbereik te hebben. Voor het rijden in een camper heeft u alleen een B-rijbewijs nodig. U zult merken dat het rijden van een camper relatief eenvoudig blijkt. Onze campers hebben stuurbekrachtiging, een automatische transmissie, beschikken over cruise control en een camera. En als extra hulpmiddel kunt u een navigatiesysteem huren.

 

Comfortabel reizen met een gehuurde camper

Wat als eerste opvalt is dat u onderweg niet meer afhankelijk bent van een dorp of eetgelegenheid in de buurt. U neemt gewoon alles mee als u op weg gaat met uw gehuurde camper. Om te koken is er een kooktoestel compleet met gootsteen en kraan zodat u ook in de natuur uw eigen maaltijd kunt klaarmaken. Pannen, borden en bestek, bekers, alles is aanwezig, zelfs een koelkast compleet met vriesvak. Bij de zithoek kunt u gezellig aanschuiven op de draaibare stoelen vanuit de cabine of op het tweepersoonsbankje dat bij de tafel geplaatst is. De sanitaire voorzieningen zijn bij onze campers compleet met een eigen toilet, wastafel en douchegelegenheid. Onze campers beschikken over een boiler zodat u warm of koud water heeft vanuit een vaste schoonwater tank. Wanneer u op reis bent is goede nachtrust belangrijk. Daarom slaapt u in een comfortabel tweepersoonsbed met een goede bodem en traagschuim matras. Door de plaatsing van het bed kunt u makkelijk in- en uit bed stappen. Gedurende de nacht kan de cabine verduisterd worden.

 

Veilig het hele jaar door op pad

Door bij ons een camper te huren, kunt u het hele jaar door op pad. De camper is voldoende geïsoleerd en is er een goede verwarming voorzien van een degelijke luchtcirculatie. Daardoor blijft het behaaglijk warm. Met het panoramadak kan er veilig geventileerd worden zonder dat één van de raampjes of de deur open hoeft te staan. In onze campers is ook een rookmelder aangebracht en voor de kostbare spullen is een kluisje geïnstalleerd.

 

Alles bij de hand

Bij ons zit alles wat u nodig heeft bij het huurpakket in, van een kentekenkaart tot alcoholtesters en van vloeistof voor het chemisch toilet en een gasfles tot stormbanden en oprijblokken toe. De fietsen staan veilig op het fietsenrek, de buitenlamp brandt. Is het lekker weer dan zet u de luifel op en geniet u nog meer van het buitenleven. Een camper huren is de beste stap naar een droomvakantie.