Campers

Terug naar overzicht

Sun living S 42 DF Zeer weinig kilometers

 Verkocht
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 12.000 km
Conditie Gebruikt
Automerk FIAT
Transmissie Handgeschakeld
Vermogen 150 pk
Datum 1e toelating 07-11-2016
Brandstof Diesel
Aantal slaapplaatsen 2
Modeljaar 2016
Lengte 647 cm
Breedte 233 cm
Hoogte 271 cm
Type Half Integraal
Wanden Glad
Kleur wanden Wit
Euro klasse 5
Meer specificaties
Inruilvoorstel
Mail ons

Omschrijving

Kom deze Sun Living S 42 DF eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 2 personen. Door het handige fietsenrek kunt u uw fietsen eenvoudig meenemen op vakantie. Het laadvermogen bedraagt 713 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met cruise control, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, cabineverduistering, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare spiegels.

U heeft aan de treinzit niet alleen een gezellige plek om te zitten, maar het is ook een extra slaapgelegenheid. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook traagschuimmatrassen. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

U kunt in deze camper gewoon tv kijken of heerlijk naar uw favoriete muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. U zult in deze camper, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. Tenslotte wordt het hoge laadvermogen onder de aandacht gebracht. Samen met de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel en de buitenlamp, kiest u voor een camper waarmee u flexibel én onafhankelijk op vakantie kunt.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Sun Living S 42 DF kennis te maken.

Slaapplaatsen

Er zijn in totaal 2 Slaapplaatsen verdeeld over 1 Bed.

Garanties

Overige Garantie

Deze camper is voorzien van overige garantie

Aantal maanden12

Aantal kilometer15000

Opmerkingen12 maanden Rexim-Camper-Garantie

Contactgegevens

Rexim Campers
Goorsestraat 122 124
7482 CL Haaksbergen